Koss vil du bo på Bryne?

20.03.2020 09:24

Vi skal utvikle nye leiligheter på Tjøtta Gard og vil høre om hvordan du ønsker å bo. Bli med på spørreundersøkelsen og vinn et sentrumsgavekort verdt kr. 3000!

 
Tjøtta Gard ligger på Brynes beste vestkant og består av av flere spennende leiligheter, flermannsboliger, rekkehus og eneboliger i ulike størrelser. Tjøtta Gard ligger vestover for Eskervegen – samme innkjørsel som Kverneland Bil. Delfeltene er under opparbeidelse og kommer til å få 500 nye boliger og 1500 nye innbyggere. Nå skal vi snart i gang med å bygge nye leiligheter på Tjøtta Gard og trenger din hjelp til å utvikle leiligheten på best mulig måte. Vi ønsker å høre om hva som betyr mest dersom du skulle velge å bo der selv. Delta i markedsundersøkelsen og bli med i trekningen av et sentrumsgavekort på kr. 3000 her:

For å bli med i trekningen må du skrive inn navn, e-post og telefonnummer. Dette er slik vi kan kontakte vinneren. Kontaktopplysningene er kun synlige for Team Bygg og vil ikke bli lagret. Opplysningene vil bli slettet etter endt trekning.