Hove gård, Sandnes trinn I

Rekkehus fra 3.375.000,- 
(se videopresentasjon av prosjektet lengre nede på siden)
Rekkehus – Hove Gård
Hove Gård har huset fine folk i snart to tusen år

Konge plass
Hove Gård har huset fine folk i snart to tusen år. At plassen har vært så populær så lenge er lett å forstå. Lyset, naturen, utsikten og beliggenheten – alt er perfekt her. Nå blir det enda bedre! I første omgang bygges 19 rekkehus og 42 leiligheter. Og balløkke, lekeplass og barnehage. Fra før fins både skoler, butikk og togstopp i nærmiljøet.

Konge pris
Rekkehusene er rimelige! Noen av husene tilfredsstiller de høye kravene til Husbanken*, som gir tilgang til markedets beste finansiering. Du betaler kun 10 prosent av kjøpesum ved signering, resten ved innflytting.

Konge miljø
Feltet får sitt eget energianlegg, som gir behagelig, rimelig og miljøvennlig oppvarming til boligene. Parkering blir under bakken, og sikrer bilfritt gatetun. Her bor man både varmt, energieffektivt og barnevennlig. Velkommen til store og små, enslige og forelskede, godt skilte og gifte og alle andre fine folk!

Konge samarbeid
Hove Gård utvikles i tett samarbeid mellom Jadarhus og Team Bygg, begge ledende innen boligbygging i vår region. Som kjøper vil du nyte godt av to ambisiøse selskaper som bringer med seg all sin faglige tyngde og stolthet inn i Hove Gård. Vi gleder oss til å åpne døren til ditt nye hjem!

Husbanken
* 51 av 61 boliger (leiligheter og rekkehus) i byggetrinn 1 kvalifiserer til Husbankfinansiering. Med boliglån fra Husbanken er du sikret markedets laveste rente, og beste vilkår.
Flytende rente pr. jan. 2014: 2,08%. Avdragsfrihet de første fem årene er mulig. Boligene som kvalifiserer til Husbankfinansiering holder høyere standard enn vanlige boliger (Tek10). Det er ingen øvre inntektsgrense for å få Husbanklån, som i dag er tilgjengelig for folk flest. Les mer på Husbanken.no.

Husbanklån forutsetter prosjektgodkjenning i Husbanken.
 

Plantegninger

Nedlasting

Et samarbeid med:

jadarhus_logo_det%20lille%20ekstra
Hove Gård
Sted:
Hove Gård

Boligtype:
Rekkehus, (leiligheter - Utsolgt)

Pris:
Fra 3.375.000,-

Areal:
Fra 100 - 127 m²

Etasjer:
2-3

Ferdigstillelse:
Sommer / Vinter - 2015

Finnkode:
 

Presentasjon av Hove gård

(Presentasjonen kan ta noen sekunder alt etter båndbredde)