Hove gård, Sandnes trinn II

Med priser fra 3 730 000,- 
REKKEHUS – HOVE GÅRD – Trinn2
Snart starter salget av 21 KONGE REKKEHUS

16 SOLGT FØRSTE DAG!KONGE FAMILIEBOLIGER

• 74 – 127 m2
• 2 – 3 soverom
• Betal kun 50 000 nå
• Mulighet for rimelig boliglån fra Sandnes Sparebank
• Bilfritt og barnevennlig
• Kort vei til Sandnes, Forus, Sola og Stavanger
• Gåavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og Ganddal stasjon

KONGE BELIGGENHET
Hove Gård ligger perfekt til, midt i hjertet av vår pulserende region. Herfra kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. Kollektivt går rute 13 til Sandnes og rute X40 både til Sandnes, Forus og Stavanger. Tog fra Ganddal stasjon tar snaue 20 minutter til Stavanger. God tur!

KONGE MILJØ
Hove Gård ligger omkranset av grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Ny balløkke, lekeplasser og barnehage er under oppføring. Fra før fins både skoler, barnehager, butikk og togstopp i nærmiljøet.

KONGE FOLK
Hove Gård er planlagt å passe for all slags folk og familier. Med alt fra arealeffektive leiligheter til romslige rekkehus, er målet at alle skal kunne finne noe som passer både smak, behov og lommebok. Her er alle, store og små, enslige og forelskede, godt skilte og gifte og alle andre fine folk like hjertelig velkomne!

KONGE PRIS
Med priser fra 2 590 000 (klar for egeninsats), har vi snudd alle steiner for at rekkehusene skal være blant markedets mest gunstige, uten å kompromisse på kvalitet og løsninger.

KONGE FINANSIERING
Alle som kjøper på Hove Gård kan få tilbud om rimelig boliglån hos Sandnes Sparebank – med inntil 90 % finansiering og effektiv rente på 3,30 %*. For boligtype 7 er det mulig å søke boliglån fra Husbanken, som tilbyr landets laveste renter. Det er også anledning til å søke Startlån fra Sandnes kommune. Du betaler uansett kun 50 000 ved signering, resten ved innflytting.

* Effektiv rente er basert på et lånebeløp på kr 2.000.000 over 25 år.

KONGE LØSNINGER
5 konge boligtyper. Fra 74 m2 med 2 soverom og 1 bad, til 127 m2 med 3 soverom og 2 bad. Se prospekt for mer detaljer om rekkehusene.
 

Nedlasting

Et samarbeid med:

jadarhus_logo_det%20lille%20ekstra

Presentasjon av Hove gård

(Presentasjonen kan ta noen sekunder alt etter båndbredde)
Sted:
Hove Gård

Boligtype:
Rekkehus

Pris:
fra 3 730 000,-

Areal:
118 - 127 m²

Etasjer:
2-3

Ferdigstillelse:
Sommer / Vinter - 2016

Finnkode: