Besøk vårt søsterselskap for prosjekter på Nord-Jæren
FAVH0002-logo

Rimelige leiligheter på Hove Gård!

Ligger for salg fra kr 1 998 000,-
Hove Gård – Leiligheter – B1-5

KONGE NYHET! ENDELIG FLERE SMÅ LEILIGHETER TIL KONGE PRIS!

I første byggetrinn ble leilighetene på Hove Gård raskt utsolgt. Interessen for mindre boliger var kjempestor, og nå er vi tilbake med 9 nye leiligheter fra 48 til 66 m2. Gjør deg klar – dette er en KONGE mulighet på en KONGE plass!

Vi selger leilighetene til svært god pris. Skal du inn på boligmarkedet for første gang, så har du faktisk mulighet for å få deg en kjekk leilighet til like kjekk pris: Den rimeligste koster 1 998 000 – og mange av de andre rett over 2 millioner kroner. Sjelden kost nå til dags…

Leilighetene er en del av et nytt leilighetsprosjekt der 24 leiligheter er fordelt på 3 bygg på 3 etasjer; bygg A, B og C.

Det er leilighetene bygg A som nå kommer for salg, 9 leiligheter med 1 eller 2 soverom. Helt spesielt blir det at beboerne har sitt eget 2-etasjes parkeringshus. Bor du i andre etasje kan du spasere rett over gangbroen til bilen din!

Skal du kjøpe nytt for første gang, vil dere bo tett på Sandnes, men likevel i et flott landlig område, ja så kommer muligheten nå i september. Slår du til på en av leilighetene med to soverom, så er det til og med plass til en liten prins eller prinsessen på denne KONGE plassen. Leilighetene ligger rett ved en barnehage…

Salget av disse leilighetene markerer starten på byggetrinn 3 på Hove Gård – så langt et eneste stort suksessprosjekt. Før sommeren flyttet de første beboerne inn – og det er mye godlyd. Fine og praktiske boliger, bilfrie og flotte uteområder. Boligmiksen er variert, slik den skal være i gode bomiljøer, men i september er det altså tid for små leiligheter.

Send en e-post til Morten Moene med ditt navn og din adresse, så får du utfyllende informasjon fra oss i god tid før salgsstarten i september. Disse leilighetene tror vi det blir rift om, så her gjelder det å være råklar når salget starter!

Nedlasting

Hove Gård
Sted:
Hove Gård

Boligtype:
Leiligheter

Pris:
fra 1 998 000,-

Areal:
fra ca 43

Etasjer:
3