TB_Unders%C3%B8kelse_med%20logo

Koss vil du bo på Bryne?

Vi skal utvikle nye leiligheter på Tjøtta Gard og vil høre om hvordan du ønsker å bo. Bli med på spørreundersøkelsen og vinn et sentrumsgavekort verdt kr. 3000!

​Tjøtta Gard ligger på Brynes beste vestkant og består av av flere spennende leiligheter, flermannsboliger, rekkehus og eneboliger i ulike størrelser. Tjøtta Gard ligger vestover for Eskervegen – samme innkjørsel som Kverneland Bil. Delfeltene er under opparbeidelse og kommer til å få 500 nye boliger og 1500 nye innbyggere. Nå skal vi snart i gang med å bygge nye leiligheter på Tjøtta Gard og trenger din hjelp til å utvikle leiligheten på best mulig måte. Vi ønsker å høre om hva som betyr mest dersom du skulle velge å bo der selv. Delta i markedsundersøkelsen og bli med i trekningen av et sentrumsgavekort på kr. 3000 her:

For å bli med i trekningen må du skrive inn navn, e-post og telefonnummer. Dette er slik vi kan kontakte vinneren. Kontaktopplysningene er kun synlige for Team Bygg og vil ikke bli lagret. Opplysningene vil bli slettet etter endt trekning.
 

Klikk her for å delta i undersøkelsen.